Zet je fanclub in vuur en vlam

Bestuursleden zijn de motor van een fanclub. Daarom wil FanForce hen helpen om het besturen van een fanclub zo aangenaam mogelijk te maken. Onze app en web platform zit boordevol handige functies, van het uitnodigen van je leden voor (uit)wedstrijden en de verdeling van de tickets tot het nakijken van de betalingen.

Voor fanclubs

Bestuursleden zijn de motor van een fanclub. Daarom wil FanForce hen helpen om het besturen van een fanclub zo aangenaam mogelijk te maken. Onze app en web platform zitten boordevol handige functies, van het uitnodigen van je leden voor (uit)wedstrijden en de verdeling van de tickets tot het nakijken van de betalingen.

Tackle de uitdagingen van je fanclub

Na vele jaren ervaring in het bestuur van verschillende fanclubs, kennen we jouw uitdagingen maar al te goed. Precies daarom hebben we FanForce ontwikkeld. Dankzij onze app besteed je minder tijd aan administratie, communiceer je sneller en eenvoudiger met je leden en ben je steeds up-to-date. Zo kun je ook als bestuurslid van je fanclub optimaal genieten van de mooiste sport ter wereld.

"Fanclubs zijn het kloppende hart van het voetbal."

Jonas Wenselaers,

Oprichter van FanForce

Frequently askeD Questions

Staat je vraag er niet bij?

Lees onze antwoorden op meer veelgestelde vragen op onze FAQ pagina.

Meer vragen en antwoorden
Hoe maak ik mijn eigen fanclub portaal aan in FanForce?

Download eerst GRATIS de FanForce app en maak je persoonlijke profiel aan. Nadien kan je eenvoudig je eigen fanclub portaal creëren en de leden van je fanclub uitnodigen om lid te worden van je fanclub in FanForce.

Hoe kunnen leden van mijn fanclub lid worden van mijn fanclub portaal?

Wanneer je een fanclub portaal hebt aangemaakt, kan je je leden via de app eenvoudig uitnodigen om lid te worden van je fanclub in FanForce. Jouw leden moeten de app zelf uiteraard ook eerst GRATIS downloaden en een persoonlijk profiel aanmaken. Omgekeerd kunnen jouw leden zelf ook een aanvraag doen om lid te worden van jouw FanForce fanclub.

Kunnen niet-leden ook tickets aanvragen via het fanclub portaal van FanForce?

Als verantwoordelijke van je fanclub heb je inderdaad ook de mogelijkheid om niet-leden van je fanclub toch toe te voegen in de FanForce groep. Daarom hebben we 2 statuten voorzien voor leden: lid en niet-lid. Op deze manier kan u de vaste leden tijdens de ticketverdeling altijd voorrang geven, maar kan u niet-leden ook een ticket toekennen indien u tickets te veel hebt voor een bepaalde wedstrijd. FanForce wil fanclubs helpen en ondersteunen, maar de eindverantwoordelijkheid blijft bij het bestuur van jouw fanclub.

Kan ik als fanclub mee bepalen welke functionaliteiten er in de toekomst bijkomen in FanForce?

Zeker en vast! Laat ons weten welke functionaliteit(en) je in de toekomst graag in FanForce ziet verschijnen en we bekijken of dit mogelijk is. Zo bouwen we samen verder aan de ideale applicatie voor fanclubs en hun leden!

Staat je vraag er niet bij?

Lees onze antwoorden op meer veelgestelde vragen op onze FAQ pagina.

Meer vragen en antwoorden

Kun je niet wachten om de FanForce zelf te ervaren?